Omschrijving

Handelspand met 3 grote vitrines en garage, met achterliggende woongelegenheid in Hasselt-Centrum. (Meer info op www.immoland.be)

- Handelspand met 3 grote vitrines, gelegen op de hoek van de Lombaardstraat en de Zwanestraat, vlak bij het stadhuis van Hasselt in de buurt van meerdere betere kledingzaken in de Aldestraat en omgeving.
- Aan de overzijde wordt momenteel de residentie Ursulinenhof gebouwd.
- Het handelspand kan eenvoudig opgesplitst worden in 2 winkels; de vitrine rechts van de garage, heeft nog een aparte ingang, die verscholen zit achter de zwarte valse wand rechts van het raam.
- Aansluitend aan de gevelzijde, is er een garage voorzien van elektrische poort, welke eventueel ook als winkel ingericht kan worden, geschikt is voor laden en lossen of als magazijn kan dienst doen.
- Achter de winkel is er een leefruimte (of stockageplaats) met keukentje met daarboven enkele kleine kamers en een badkamertje met wasbak, ligbad en toilet. De mogelijke leefruimte is stevig op te frissen of te renoveren en heeft een klein koertje/tuintje.
- De laatste bestemming van dit handelspand was een kapsalon, waardoor er nog verschillende sanitaire leiding voorzien zijn in het pand, alsook een toilet.
- Te bezichtigen na telefonische afspraak op het nummer 0486-603040 of 011-603040.

Financiƫle info

Prijs Info op kantoor

Geografische info

Adres Zwanestraat
Gemeente Hasselt (3500)
Omgeving Stad

Bebouwing

Aantal wc's 2
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Panden in de buurt